Добавлено Nov 4, 2016

Послуги Охорони

Компанія Укрохорона готова Вам надати послуги охорони на професіональному рівні. Якщо, ви звикли працювати с надійними партнерами, будемо раді ефективній співпраці.

Наша компанія надає наступні послуги охорони:

  • Фізична охорона обєктів

Охоронне агентство працює зі всіма фізичними об’єктами, незалежно від форм власності, від малих кіосків до охорони великих будинків та підприємств.Також, одним із направлень нашої компаніє є охорона квартир, як технічними засобами, так і фізичною охороною.

  • Охорона масових заходів

Всі дії будуть націлені на охорону заходу в ході його проведення, а саме: аналіз та виявлення загроз попередження несанкціонованих проникнень сторонніх осіб захист від протиправних дій, підготовлення методів захисту у випадках загрози та постійний контроль і моніторинг сформованої обстановки. Ціна становитиме від 800-1000 грн в день на одного охоронця.

  • Супроводження вантажів

Охорона вантажів – це послуга, яка передбачає супроводження та захист вантажу протягом перевезення його, з одного місця в інше. При цьому вантаж має бути неушкодженим і повністю збережений в хорошому стані.

Компанія відбирає для цього найбільш підготовлених співробітників, які справляються на високу рівні з даною задачею. При супроводженні вартість вираховується в кожному випадку індивідуально в залежності від вантажу буде коштувати від  1000 грн.

  • Охорона технічними засобами

Компанія Укрохорона підходить до охорони в Одесі та регіоні комплексно. Тому, разом с технічним засобами зазвичай використовують фізичну охорону. Ми – провідні фахівці в області проектування, монтажу та налагодженні наступних систем:

  1. Пультова охорона.
  2. Охоронна та тривожна сигналізація.
  3. Відеоспостереження.
  4. Тривожна кнопка.
  5. Системи контролю доступа.
  •  Групи швидкого реагування

Спеціально навчені співробітники готові примчатися в будь-яку годину діб, забезпечити надійну та своєчасну допомогу своїм колегам-охоронцям, оперативно виїхавши на місце події у разі надходження сигналу зі тривожної кнопки. Ціна становить від 200-500 грн.

  • Встановлення пожежної сигналізації.

Для забезпечення протипожежної безпеки на вашому об’єкті наші співробітники проведуть встановлення пожежної сигналізації. Крім цього, ви будете мати сервісне обслуговування нашою компанією. Вартість становить від 5.000 тис. грн..

  • Встановлення охоронної сигналізації

Фахівці компанії проводять встановлення охоронних систем у квартиру, офіс, гараж, магазин, кіоски та на інші об’єкти. Враховуючи всі особливості приміщення та побажання клієнта. Вартість встановлення буде коштувати від 200-500 грн.

Надаючи охоронні послуги, ми гарантуємо своїм клієнтам високу якість і ефективність виконання поставлених завдань.

 

З повагою, Укрохорона!

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном:(048)7040477, 0(800)505089.

 

Читайте також:

Мобильная тревожная кнопка (кнопка охраны)

Сирены для охранной сигнализации

Охрана Периметра

Подайте заявку

на бесплатный звонок инженера