Added Jun 19, 2016

Китайські охоронні сигналізації - плюси і мінуси

Іноді може виникнути питання установки охоронної сигналізації в приміщення. Яку ж сигналізацію вибрати ? Китайську , вітчизняну або європейського виробництва. Нижче наведені основні аргументи за і проти китайських сигналізацій.

Плюси:

1. Ціна

Вартість китайської сигналізації часто в 1,5-1,8 рази дешевше, тому - безперечним фактом є вартість (від 1500 до 3500 грн ).

2. Відсутність необхідності платити абонплату охоронному агентству.

Оскільки китайські сигналізації не здаються на пульт охоронної компанії - нема за що платити гроші охорони.

3. Досить нескладний монтаж

Зазвичай навіть не фахівець може впоратися з монтажем такої сигналізації.

Мінуси:

1. Неможливість поставити на пульт охорони

Справа в тому, що охоронні пульти, куди приходить сигнал, в силу технічних нестиковок не приймають сигнали від китайських сигналізації і не можуть обробляти їх, тому до Вас навряд чи виїде група швидкого реагування, тому що Ваше приміщення неможливо поставити на пульт охорони.

2. Складність ремонту охоронної сигналізації

Оскільки сигналізації з Піднебесної не відрізняються особливими інструкціями і їх кількість і різноманітність вкрай велике, навряд чи ви знайдете фахівців з ремонту, тому в разі виходу з ладу, швидше за все - необхідно знову вирішувати питання, хоча слід зазначити, що зазвичай деякі з них цілком непогано працюють не менше 1 року.

3. Низька якість елементної бази

Зазвичай, для здешевлення конструкції приладів сигналізації китайці встановлюють схеми і вузли вкрай низької якості, не призначені, наприклад, для роботи при негативних температурах, крім того, ємність акумуляторів - завжди набагато нижче того, що пропонують охоронні компанії.

Наша компанія рідко займається установкою китайських сигналізацій, проте клієнту може бути цікаво установка сигналізації в дачних будинках (де зберігається нецінних майно). Інформація, про те, що встановлена ​​сигналізація (виття сирени) відлякує злодіїв, однак вона не зможе захистити Ваше майно в разі, якщо Ваш об'єкт не зданий на пульт охорони.

Бажаємо Вам всього найкращого, і менше думати про зловмисників,

З повагою, Укрохорона

Connect to the service

free engineer call