Added Jun 20, 2016

Відеоспостереження в квартирі

Причини встановлення відеокамер в квартирі або на сходовій клітці можуть бути різні, але в основному - бажання бачити - хто стоїть в парадній (під'їзді) або спостерігати за дитиною (нянею), коли власники не мають вдома. Які камери вибрати, що встановлювати і кому довірити монтаж відеоспостереження - про це нижче.

Звичайно, система і характеристики системи відеоспостереження залежать від декількох параметрів: наприклад що саме потрібно спостерігати, тобто необхідно чітко визначитися з технічним завданням. Наприклад, якщо хочемо бачити всіх гостей (відвідувачів), які стукають у двері - може підійти домофон з відеоспостереженням для квартири, вартість зазвичай різниться в залежності від моделі та функцій , але зазвичай від 3 до 12 тис. грн., а вартість простої системи відеоспостереження починається від 5 тис. грн.

Далі, одним з основних питань, які часто задають наша клієнти: ціна відеоспостереження в квартиру.

Є кілька факторів: кількість і якість відеокамер, якість камер сильно впливає на ціну , наприклад, екземпляри які встановлені в мережі Metro коштують близько 1200-1500 $ за штуку , а камера з чіткістю зображення на малюнку вище - 40-50 $. Безсумнівно, вартість залежить від метражу приміщення і довжини протягненого кабелю.

Купівля системи відеоспостереження

Після визначення кількості камер, їх моделей, місць їх установки, відеореєстратора (прилад для даних від відеокамер) його місця установки, моделі і т.і. потрібно зробити покупку комплекту відеоспостереження в квартиру .

Покупку можна здійснити:

- в спеціалізованих магазинах великого міста (на ринку);

- замовити в інтернет - магазині;

- доручити фахівцям, які проведуть монтаж.

Вибір місця залежить від того, хто буде здійснювати монтаж. Якщо Ви вирішили робити його самостійно, то рекомендуємо переглянути інструкції, поспілкуватися з продавцями, запитати про складнощі сумісництво різних видів (марок і моделей) обладнання і проблеми з монтажем. Не приймайте поспішних рішень, якщо монтаж плануєте робити самі. З досвіду - зазвичай вартість обладнання дешевше в інтернет-магазині, проте відеоспостереження не сковорідка, тому краще мати чеки і гарантії, які можна взяти в звичайному магазині, а в інтернеті видають не завжди.

Плюси замовлення обладнання у спеціалістів - вони точно знають, як буде працювати система, замовлять і запропонують мінімальний набір, якщо це необхідно. Їх ціни зазвичай не відрізняються від інтернет магазину (справа в тому, що ці компанії зазвичай замовляють в спеціалізованих магазинах і мають знижки і домовленості з такими магазинами), однак тому згодом вони будуть нести гарантії і усувати всі неполадки, якщо вони виникнуть. А в разі, якщо встановлювати будете самостійно - все неполадки і питання з налаштуванням будуть на Вас.

Установка відеоспостереження

У разі, якщо спостереження встановлюєте самостійно і вперше рекомендуємо подивитися відео в інтернеті і здійснити установку. Іноді «щось» не працює і необхідна допомога. Не працювати може з кількох причин:

- зламане обладнання;

- неправильний монтаж;

- обладнання несумісне один з одним.

У другому і третьому випадку необхідні консультації фахівців. Іноді доводиться частково замінити обладнання, що пов'язано з грошовими і часовими витратами.

Зазвичай питання вдається вирішити.

Безсумнівно, великі і складні об'єкти, встановлюють системи тільки з залученням фахівців, тому що ціна помилки там може бути велика. Проте - ми рекомендуємо залучати фахівців і для квартир, тому що забезпечити правильний монтаж і коректну роботу системи відеоспостереження самостійно не завжди вдається, крім того, фахівці зазвичай гарантують роботу системи не менше 1 року.

Тепла Вам і Світу. Удачі у всіх справах.

Якщо з'явилися питання - наші фахівці із задоволенням дадуть відповідь за телефонами : +38(048)7040477, 0800 50 50 89 (безкоштовно зі стаціонарних).

З повагою, Укрохорона

Connect to the service

free engineer call